New
Extension of Last date for filling Application form for Admission to P.G./UG/Diploma & Certificate Courses (2019-20).

New
स्वातंत्रर्यवीर सावरकर यांची जयंती कार्यक्रम दिनांक 28 May,2019.

New
Holidays during the year 2019 for University Departments / Affiliated Colleges & Recognized Institutes.

New
One Day Workshop on CREATIVE CAREERS IN DESIGN.

New
Notification for Ph.D. Entrance Examination-2019.

New
Notification for M.Phil. Entrance Examination - 2019.

New
Application format for the Post of Junior Research Fellow.

New
Advertisement for the Post of Junior Research Fellow at ISHS on the SERB Sanctioned project.

New
Application format for the Post of Research Fellow.

New
Advertisement for the Post of Research Fellow at AYUSH Center of Excellence.

Submission of Final Bills & Accounts of Rooftop Solar Equipment of the year 2016-17 & 2017-18 under QIP.

Notification for Online Entrance Examination (OEE) for Admission to Post-Graduate/Graduate/Integrated/ Interdisciplinary Courses: For the Academic Year 2019-20.

Advertisement for post of JRF/ project assistant in DBT funded project in Botany.

महाराष्ट्र राज्य उच्च व तंत्र शिक्षण विभाग, मुंबई, क्र. Misc-2018/C.R.56/18/UNI-1, दि. 10 may,२०१९ रोजीचे शुद्धिपत्रक..

महाडीबीटी पोर्टल वरील सर्व शिष्यवृत्ती योजनांच्या विद्यार्थ्यांच्या प्रलंबित अर्जावरील तपासणीची तसेच रिडिम व्हाउचर संबंधित विद्यार्थी, क्लार्क आणि प्रिन्सिपॉल लॉगिन वरील पुढे पाठविण्याची सर्व प्रक्रिया तात्काळ आणि दिलेल्या मुदतीमध्येच पूर्ण करावी.

आव्हान -२०१९ राज्यस्तरीय आपत्ती व्यवस्थापन प्रशिक्षण शिबीर, नांदेड येथे निवड झालेल्या स्वयंसेवक व संघनायक यादी

सातव्या वेतन आयोगाच्या सुधारित वेतन संरचनेतील वेतननिश्चितीबाबत...